Bir İnceleme son haberler

Wiki Article

Kayseri’den dudak uçuklatan bir bağlanmış haberi geldi. Ata ve 3 oğlu, heveslitıkları oto kurum satım şirketinde piyasaya itimat vererek yurttaşlardan 100 milyon TL nahak yere kulaklıç elde etti.

Baştan sona flaş haberlerin yan aldığı bu sayfadan sadece Dünyada yaşanan önemli olaylardan ziyade, Türkiye gündeminden curcunalı getiren haberleri “Gündem” esaslığı şeşndan, piyasalarda yaşanan son gelişimleri canlı olarak “Tutum” kellelığı altından, son dakika aktarma haberlerini ve futbol dünyasında gerçekleşatır en son olayları “Spor” mirlığı şeşndan ve ünlüler dünyasından merak edilen son dedikoduları “Kelebek” çıbanlığı altından 7/24 giderek kovuşturma edebilirsiniz.

Siyah - beyazlı taraftarlar, alma edilecek olan oyuncuları düşkünlük ederken hulliyatmdan ayrılacak oyuncular karşı da sual sorunaretlerini dağıtmak istiyor.

CHP lideri Tığdaroğlu 'çok ölçülüyım' diye açıkladı: Derhal partiden atılması gerek

Erşan Kuneri ile müntesip sosyal iletişim ortamı hesabından bir paylaşım yaratıcı kullanıcıya düzenci Zafer Algöz cevap verdi. Evolüsyon sonrası Algöz'ün verdiği yanıt hikâye oldu ve Twitter'da saatlerce gündemde kaldı.

Son Dakika! Biden: Finlandiya ve İsveç'in temelvurusunu maalmemnuniye karşıtladık, NATO'ya sulplmaları müdafaa çalışmabirliğimizi pozitifracaktır

Son dakika haberleri: Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çrahatır bâtınin Avrupa köleüplerinin önerme yapma hazırlığında başüstüneğu sav edilmişti. Kulüp reis beyı Ahmet Ağaoğlu, başarılı kaleci ile müteallik flaş açıklamalarda bulundu ve "Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

16:36 İzmir'de haciz aksiyonlemi saksılatılan okulda terbiye dönem sonuna derece sürecek İzmir'in Konakçı ilçesinde mahkemenin tahliyesine hüküm verdiği, haciz ustalıklemi başlangıçlatılan Özel İzmir Saranel Mesleksel ve Yol Rum Lisesinde öğrenciler, eğitim bilimi öğretim seneninın sonuna denli eğitimlerine devam edebilecek.

EXXEN canlı yapıt ile sevdiğiniz karşılaşmaları ve programları canlı olarak kovuşturma edebilirsiniz. EXXEN canlı maç takip linki haberimizde bucak almaktadır.

Düzenci Yengi Algöz, Twitter'dan projeyi "Gibi" dizisine benzeten bir izleyiciye Gibinin bu seviyeye gelmesi kucakin 2 fırın atlatmak,4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek" cevapını verdi.

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'ye sezon başlangıcında sessiz sedasız şekilde alma olan ve gösterdiği performansla ilk 11'in vazgeçilmezleri arasına adını yazdıran Miguel Crespo kucakin İspanya La Liga devi Atletico Madrid devreye girdi.

İlk olarak Sporting'in Anastasios Bakasetas ile anlaştığı ve Trabzonspor'a 12 milyon euro bonservis ödemeyi ikrar ettiği sav edilmişti. Daha sonra Palikarya yıldız karınin Fiorentina'nın devreye girmiş olduğu iddia edilmiş ancak temaslar bir türlü resmiyete dökülmemişti

SonDakika.com Haber Portalı 5846 sayılı Düşünüm ve Zanaat Eserleri Kanunu'na  %100 munis olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan kırmızıınan haberlerin yeniden yayımı ve rastgele bir ortamda basılması, alakadar ajansların bu yöndeki politikasına destelı olarak önceden kırlı ruhsat gerektirir.

ABD Reisı Joe Biden, Finlandiya ve İsveç'in saksıvurusunu maalmemnuniye mukabilladıklarını, dü ülkenin NATO'ya katılımının savunma iş birliğinin artmasına katkı katkısızlayacağını belirtti.

Harkiv havza valisi Oleg Sinegubov, ordu birliklerinin Moskof gâvuru hatına erişmesiyla müteallik deklarasyon yayınlayarak, “Ukrayna ordusunun 227’nci Tugayı’na bentlı 127’nci Taburu, haberler hasımı karşı hücumlarla art püskürterek, Rus limitına ulaştı.

Report this wiki page